Bel of app mij: 06 21 23 52 37info@wijnhuiswees.nl
Jouw wijnkelder: 0 items - € 0,00 0

Klantenservice

Algemene en privacy voorwaarden
Wijnhuis Wees respecteert jouw privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je ons geeft dan ook zeer vertrouwelijk. We gebruiken de gegevens om je bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens nooit aan derden verkopen en stellen de gegevens alleen ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Gebruik van gegevens
Wijnhuis Wees gebruikt je gegevens alleen om de onderstaande diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen stellen.
  • Om het winkelen bij Wijnhuis Wees zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • Wijnhuis Wees gebruikt je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van Wijnhuis Wees en over nieuwe wijnen, speciale aanbiedingen en acties. Als je deze informatie niet (meer) wilt ontvangen, kun je je hiervoor eenvoudig uitschrijven.

Op de hoogte houden geworden van Wijnhuis Wees?

Ontvang de beste aanbiedingen en specialistisch advies van Wijnhuis Wees.

Neem contact met mij op

Contact

Wijnhuis Wees
Weverskade 90A
3147 PA Maassluis

Bel of app mij: 06 21 23 52 37

E-mail: info@wijnhuiswees.nl

Kamer van Koophandel: 72427280
BTW nummer: NL126918351B01
Bank: NL81KNAB0257672060